torstai 20. marraskuuta 2014

Kylmää vastaan

Siskoni löysi Ottobre Woman (syksy/talvi, 5/2014) - lehdestä sopivan takin mallin ja pyysi tekemään sen itselleen. Lupasin samantien ja pyysin vain tuomaan materiaalit. No, aikaa meni paljon, mutta projekti oli mieluisa ja mikä parasta - se tuli ajoissa valmiiksi. Takki on ollut jo käytössä ja on osoittautunut mieluisaksi. 



Materiaalit hankittu Eurokankaasta




Kangas on melko ohut, joten lisäsin päällisen ja vuorin väliin vanun. Tikkauskin näyttää muhkeammalta vanun kanssa =). Vanun lisäämisestä aiheutui varmaan myös se, että valitun koon mukaiset hihat olivat liian pienet. Suurensin niitä vähäsen ja takki sopi paljon paremmin. Alunperin tein jo onneksi käyttäjän normaaliin kokoon verrattuna yhden koon isomman. Vuorina on mukavan tuntuinen paksu puuvillakangas. Se tuntui jotenkin lämpimämmältä kuin "tavallinen" vuorikangas. Eikä käyttäjä ainakaan ole valittanut, että se olisi tahmea. Takissa on kiva pieni kaulus, jonka kanssa on helppo käyttää monia kaapista löytyviä huiveja ;)




Olen tehnyt aiemmin vain yhden takin, joten olen melko tyytyväinen lopputulokseen ja myös työn sujuvuuteen. Hermot ovat selvästi kehittyneet vaikka jouduin purkuhommiin hihojen ja vuorittamisen yhteydessä. Ja tietenkin parasta on se, että käyttäjä tykkää käyttää takkia.

1 kommentti:

  1. Ihana takki se ainakin on! Käytössä osoittautunut erittäin passeliksi, joten kiitoksia vielä^^)

    VastaaPoista